Manchester City

Belhaboru A Manchester City-nel!

Pep Guardiola erkezesevel szamitani lehetett ra, hogy a korabbi Barca szakember es Yaya Toure finoman szolva sem lesznek majd a legjobb viszonyban – Nem is lettek, sot igazi belhaboru van kibontakozoban a Manchester Citynel!

Manchester City
Toure ugynoke Dmitrij Szeluk az elefantcsontparti jatekos mellozesekor mar eles kritikat fogalmazott meg Guardiolaval szemben, aki szerinte egyertelmuen megalazza Touret, hiszen fel a hangado és eros szemelyiségu jatekosoktol; de elmondta azt is, hogy a spanyol lenyegeben Messinek koszonheti azt, hogy sikeres edzo lett…

Persze a tuloldalon Guardiolat sem kellett felteni, hiszen kijelentette, hogy nala addig nem jatszik Toure, mig Szeluk ur bocsanatot nem ker. Nos Szeluk ur nemcsak hogy nem kert bocsanatot de meg tovabb is fokozta a verbalis haborut:

“A Manchester City vezetoinek mielobb beszelnie kellene mar Guardiolaval, es emlekeztetni ot arra, hogy Toure a City-csalad megbecsult tagja! Guardiola jo edzo, de sz** ember! Nem mondhat ilyet, raadasul nem banhat igy egy topfutballistaval!” – idezi a The Sun Toure ugynoket, aki a kovetkezokeppen folytatta: “Nem Eszak-Koreaban, vagy Afganisztanban vagyunk, hogy o itt hatalmaskodhasson! Ez Anglia, ahol mas emberek megvitatjak, ha problemajuk van. Lehet, hogy Guardiola most megnyert par merkozest, a szurkolok szeretik, hiszen vezeti a bajnoksagot a Cityvel, ugyanakkor szerintem ezek a szurkolok tisztaban vannak azzal is, hogy Toure mit tett ezert a klubert. Emlekeztetnek mindenkit arra, hogy Guardiola Spanyolorszagban es Nemetorszagban szepen lassan igen sok ellenseget szerzett maganak, az erthetetlen donteseivel. Sokan nem szerettek, mondjuk ezen en nem csodalkozom, hiszen emberileg tavol all az elfogadhatotol!” – Tette hozza Dmitrij Szeluk.

Kivancsian varjuk a folytatast…

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.