Luxemburg – Albania 2-1! Bunda vagy meglepetés?

Annak ellenére, hogy Luxemburg Európa egyik leggyengébb válogatottja a tegnapi eb selejtező napon a Luxemburg – Albania mérkőzés volt a slágermeccs a fogadók körében, és meglepetésre a legtöbben, legtöbb pénzt a hazai gárda győzelmére tettek.

Jól fizető meglepetés. A luxemburgi siker igen jó pénzt hozott sok fogadó számára, hiszen azon fogadóirodák amelyek nem blokkolták a meccset 7 körüli szorzót ajánltak a hazai sikerért.

Csupán 2 Luxemburgi siker az elmúlt 5 évben. Luxemburg annak ellenére, hogy tegnap 2 vállra fektette a franciákkal szoros mérkőzést játszó albánokat, mégis csak 2 győzelemmel büszkélkedhet az elmúlt 5 évben, 1-0 a Fehéroroszok ellen 2007-ben, 2-1 Svájc ellen 2008-ban.

2 hozzászólás a(z) “Luxemburg – Albania 2-1! Bunda vagy meglepetés?” bejegyzéshez

    1. Jó napot. Ahogyan azt olvashatja a http://sportfogadasok.org/premium-tippek oldalon, amennyiben szeretne még több minőségi tippet csak adományoznia kell a megadott email cimre, ez által 1 hónapon keresztül elküldjük önnek, email cimére, tippjeinket.

      Természetes ez által sokkal több tipphez juthat hozzá mint olvasóink és ha a második opciót valsztja, abban az esetben a tipp valószínûségérõl is információt kap.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.