sportfogadas

Kezdőknek

Az online fogadás első lépései

1. Előrelátó fogadóként először is biztosítanod kell az anyagi forrást (soha nem fogadj olyan pénzzel melyet kölcsön kértél vagy mely amúgy alapvető szükségleteid biztosítására kell), és természetesen egy eszközt mely segítségével majd később pénzt helyezhetsz online számládra. A minőségi fogadóirodák napjainkban már számos befizetési lehetőséget biztosítanak, melyek közül a legnépszerűbbek: bankkártya, hitelkártya, Moneybookers, Neteller vagy esetleg banki átutalás.

2. A következő lépés egy igen fontos ugyanakkor sokak által elhanyagolt lépés, mégpedig a megfelelő fogadóiroda kiválasztása. Mivel hogy az online piacon rengeteg sok fogadóiroda létezik melyek közül igen sok nem megbízható, ezért igen fontos hogy egy ismert és minőségi bookmakerre tegyük le a voksunkat. Ildomos olyan fogadóirodát választani mely magyar nyelven is elérhető, ebben az esetben nem fordulhat elő, hogy nem részesülünk bónuszban, és ideális esetben az sem hogy pénzünk bent marad. Annak érdekében, hogy elkerüljük a nem kívánatos helyzeteket válasszunk elismert fogadóirodákat. Természetesen oldalunk csak 100% megbízható fogadóirodákkal dolgozik melyeknél mi is szívesen játszunk.

Természetesen nem szabad elhanyagolni a bónusz mértékét, a fogadóirodák által szervezett akciók számát, vagy éppen a szorzók átlagos színvonalát (payout).

3. Számlanyitás után, de a tényleges fogadás előtt érdemes néhány alap információt megvizsgálni: bónusz esetén részvételi feltételek kifizetés előtt, minimum kifizetési összegek vagy éppen maximális nyeremények összege.

Természetesen az is fontos, hogy tisztába legyünk a sportfogadás leggyakoribb kifejezéseivel:  Ázsiai hendikepFogadás típus.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.